Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA TKOSA
autor komentarza: usunięty/nieznany
data dodania: 2010-02-23 07:24:58
treść:
bez urazy tkos ale porownanie swojej strony do strony markoo to nie fair - nie ma po prostu porownania, ty jedziesz nie w tej samej kategorii niestety. markoo podrozuj, I to podrozuje duzo, byl w tylu juz miejscach zenie wiem cyz bys byl w stanie zliczyc, jego strona to sama przyjemnosc do zagladania, nie dosc ze fotografie sa swietne to I zawartosc ciekawa... prosze cie nie porownuj swojej strony do podobnyc stron bo ay robisz ludziom przykrosc... jak pisalam, to nie ta liga... mozna pokazac czastke siebie bez wchodzenia w narcyzm. ja tz mam galerie internetowa na ktora tez wrzucam zdjecia z wlasna persona, ale tylko wtedy jak sa oblozone cala reszta fotek z danej podrozy. kolezanka zrobila mi w zeszle lato profesjonalna sesje zdjeciowa (do portfolio jej bylo potrzebne) I zdjecia choc piekne jeszcze nie ujrzaly swiatla dziennego, bo musialabym wtedy wrzucic caly album zadedykowany mi samej... jakos to dziwnie widze...

pisze tez bloga z podrozy, nie zawsze moze interesujaco, I na pewno ja sama jestem glowna postacia tam, ale blog jest publiczny I otwarty na zdrowa krytyke - to jest wlasnie to - jak cos dajesz publicznie to musisz byc gotowy na to ze nie kazdy sie z toba zgodzi - krytyka powinna byc budujaca... wiec zamiast odwracac kota ogonem I pisania ze ktos obrazil twoja rodzine, to moze zeksplorowalbys bardziej opcje taka zeby stronke ulepszyc zeby byla ciekawsza dla publiki do ktorej ja wystawiasz. widzisz, nie kazdego moze twoja sama osoba zainteresowac, tak jak nie wierze w to ze mialbym tyle odwiedzin na blogu gdybym ylko o sobie pisala, pobyt w afryce pomaga... wiec moze zbuduj swoja strone wokol jakichs ciekawychopowiesci - niekoniecznie z podrozy- codzienne zycie tez moze byc ciekawe jak tylko sie umie pokazac te ciekawe szczegoly... nie obrazaj sie, usuwajac zdjecia I strzelajac fochy tylko zaakceptuj zdrowa krytyke I moze po prostu cos zmien...

I prosze pomysl troszeczke zanim zaczniesz sie do kogokolwiek porownywac... bo z markoo to nie byl trafny strzal...
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl