Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA TKOSA |
autor komentarza: barboch |
data dodania: 2010-02-23 10:52:00 |
treść: Tkos ,wszystko co robisz jest super ,jest sprawiedliwe,jest fajne,jest w najwspanialszym wydaniu :))) Tylko my tutaj jesteśmy nieqmaci i nic nie rozumiemy,nic nie widzimy,nie słyszymy,nie czytamy ,takie zwykłe prostaczki,po prostu banda prostaków się zebrała i komuś gdzieś coś kiedyś itd. Wiesz co mnie wnerwiło ,nie Ty ,ale ADMIN i chyba widział jak mnie wnerwić :))) I jakoś to wszystko mi pasuje do sposobu bycia i postępowania do jednej osoby :(( A jak znam siebie to bardzo rzadko mnie nos zawodzi,ale zawodzi czasem :((( Wiesz jakoś wszystko mi zaczyna pasować do siebie,ale jeszcze kilka puzzli brakuje mi :((( A wszystkiemu winna moja pamięć :((( A to co podał admin przy ukaraniu mnie ,to mnie rozśmieszyło ,dziecinada,ale sądzę że faktycznie admin ma alergię na muchomorki :((( Cieszyłam się z pały jaką mi kiedyś postawił :)) Zgadnij na czym ?:))) Ale żółtej kartki nie dał :(( Teraz drugi raz dostałam żółtą kartkę,pierwszą dostałam za Fox szczecin,za to że kazałam mu trzymać rączki na kołderce,ale admin jakoś dziwnie nie doczytał że wcześnie ta osoba porównała mnie do dzikiej świni w polu kukurydzy :((( Ja nie skarżyłam :((( Ala jak zdążyłam Ciebie poznać na tyle że chyba i tak tego nie odbierzesz po mojemu :((( Teraz ,unikałeś tego muchomorka i nic złego tam nie było,oprócz tego że kategoria portret i Tkoś ,tyle z mojej str. Ale i tak nie mam szans na to aby admin do tego się odniósł :((( Pewnie już sprawdzono mnie od A do Z i wiecie że nie musiałam się przyznawać kim jestem :))) Ale ja nie potrafię okłamywać lub robić sobie klona i ukrywać się:(( A co do tego co napisałeś na priva,nie ,nie obraziłam się ,ale nie mam ochoty z Tobą rozmawiać na priva ani gdzie indziej :(( Ja zawsze szanuję takie sprawy i nie rozdmuchuję i nie latam krzycząc co kto mi napisał :((( Pozdrawiam i baw się dobrze :)) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.