Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA TKOSA |
autor komentarza: tkos |
data dodania: 2010-02-23 12:23:51 |
treść: może masz rację Qmo, socjologia to potwierdza, że jak sie zaczyna zabawa huzia na Józia to i okrutnych wikingów się na pomoc wzywa... inni zwierają zasilają szeregi w lojalnej walce... a jeszcze inni się podłączają licząc, że jest szansa ze to nie oni będą najgorsi i jak będą naskakiwac na tego kto jest teraz na tapecie, to sami sie wybielą... trochę to żałosne, ale tak jest w życiu, a glob to nic innego... wiem też że swoje miejsce znalazło tu wielu awanturników, ktorzy zostali usunięci z innych portali... nie potrafia jednak docenić tej tolerancji jaka ich tu spotyka... A jesli chodzi o riposty, to uwazam, ze są osoby z ktorymi bede zawsze polemizowal, a z innymi wiem, ze nie warto, bo ich celem nie jest wyjasnianie, edukacja czy wzajemne poznanie, zrozumienie, tylko zwykła agresja... z Tobą, mimo wszystko, barboszka uważam że warto dyskutowac bo dałaś mi się poznać nie tylko z tej ciemniejszej strony :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.