Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA TKOSA |
autor komentarza: barboch |
data dodania: 2010-02-24 19:49:24 |
treść: Ale na zakończenie POWIEDZ ile z Tobą rozmawiałam na komunikatorze i czy coś złego tam było z mojej str. Właśnie to jest to Twoje Qrewskie zachowanie ,wyciągasz to co Ci akurat pasuje,depczesz wszystko i wszystkich,byle się nie dać :((( Koszmar ,normalnie koszmar,jak bardzo musisz być bity po dupie chyba wszędzie gdzie się nie pojawisz ,wisi mi to czy zostanę zbanowana ,czy to zostanie usunięte,wiesz dokładnie że teraz nie musiałam się przyznawać że ta ja,mogłam się nazwać dupa w krzakach i też by przeszła ,prawda ?? Doceń to że jeszcze z Tobą się odzywam :)) Bardzo proszę ! :)))) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.