Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Konkurs FOTO |
autor komentarza: barboch |
data dodania: 2010-02-26 22:18:46 |
treść: Aby wszyscy wiedzieli co to było i oco poszło wysłałam do ADMINA prośbę od kur aby oddał nam koguta :(( Od 11.00 nawet odpowiedzi nie dostałam a cały kurnik na odp.czekał :(( Nasz Admin ma nas w dupie ,nie raczy nawet odpowiedzieć . Tak czy siak moje konto zostanie,bo ocena jest super (emski słuchawkami ją zrobiłam ) Ale ja nie bedę się odzywać .A to jest treść co mu wysłałam ,w trzech listach żeby było smieszniej : Mam wielką prośbę w imieniu całego kurnika . Aby Wielce Szanowny ADMIN oddał nam naszego koguta :)))))) Znaczy nie chcemy Emskiej tylko Emskiego,bo tylko patrzeć jak kury rozlezą się i kipisz być może :((( Jednak co kogut to kogut ! :)))) Czy aby nie jest to problemem ,myślę że nie bo Admin zacny i dba o swoich userów a wiadomo że jedno z drugim ma powiązania . No jak Adminie zacny człeku ? Chyba nie ma potrzeby drugi raz prośby kurzym pazurem drapać ? :))))) Pozdrawiam !!! Kura- Barboch :)))))) Nie będę aby zbyt natrętna ? Jeżeli zwrócę uwagę że nie jestem jakiś tam user podrzędnej miary :)))))) Jestem czołowym operatorem słuchawek i w rankingu w skromnej czołówce:))))) Jeszcze raz szczere pozdrowienia :))) p.s. chodzi o KOGUTA a to nie byle kto :))) Wielce Szanowny Adminie o wiele nie prosimy :(( Jesteśmy bardzo skromne kury,znaczy nioski, takie proste ... :)))) Chcemy tylko zmiany jednej literki :)) Ostatni raz składam wyrazy współczucia z powodu użerania się z drobiem :(((( Barboch :)))))))))) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.