Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pytanie do Admina |
autor komentarza: nikto2 |
data dodania: 2010-03-01 15:56:41 |
treść: Ok zgadzam sie stworzyłem klona żeby zaprezentować przeciw wagę i uwypuklić zjawisko które jest tutaj obecnie powszechne. Kilku userów między innymi niejaki ukraina, ilonka itd. wystawiają oceny najwyższe taśmowo, nie wiem czym jest to spowodowane ale nie wierzę że komuś podobają się wszystkie prace bez wyjątku nawet te na których nierzadko prawie nic nie widać. Przepraszam tych którzy otrzymali ode mnie takie niskie oceny ale niech da im to do zastanowienia czy ocenianie taśmowe najwyższymi czy jak w moim przypadku najniższymi ocenami ma jakikolwiek sens :( I jeszcze jedno moje pytanie dlaczego wcześniej nie reagowałeś na tego typu zachowania i na apele od użytkowników, pozwalałeś tu na wolną amerykankę a nagle teraz ruszyło cię to ??? I wywaliłeś parę osób nie uważasz że jak to sam powiedziałes zwykła ludzka uczciwość wymaga uzasadnienia swoich decyzji i odpowiadania na pytania i apele nie tylko wybranych osób bo chyba że są tu równi i równiejsi??? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.