Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pytanie do Admina |
autor komentarza: beakal |
data dodania: 2010-03-02 09:32:32 |
treść: WIADOMOŚĆ OD BARBI :))) Witam z zaświatów to ja ostatnio jako BARBOCH Mam jedno pytanie z odpowiedzią do naszego PANA admina Czy jest możliwość abym w jednej chwili stała się (aby już pozostać przy wywalonych,niewygodnych,chyba za silnych ) emskim lub może nim byłam non stop albo na odwrót ???? Pewnie takiej opcji nikt nie zakładał ??? A ja durny babsztyl mam rozmaite pomyślunki Tak jak z moją ostatnią średnią !!! ))))))))) Specjalnie troszkę napiszę aby doć czas na zastanowienie IMĆ tkos ,razu pewnego chciał się podchlebić i powiedział że taki ze mnie HAKER !! A ja faktycznie to potrafię to uruchomić i jeszcze kilka .... Powiediałam mu że żaden ze mnie HAKER. Ale jak to,ja BLĄDYNA nie mogę pokazać jaka durna jestem ? No i poszło z ta oceną.Ale teraz jak widzę że miast szukać wyjścia z awantur to się wszystko z KOPA traktuje,to wynalazłam sposób i na to !!! Czyli ja mogę być aktuaLNIE ZALOGOWANA i działać z wami (czy tak jest?) jako iksińska z miasta młyńska Ma się wielu przyjacół,rodzinkę praktycznie po całym świecie !! Ech już kiedyś mówiłam(to mnie też denerwuje,bo ja piszę ) że w necie MOŻNA WSZYSTKO !!! Więc wróćmy do setna,ktoś loguje się ze skieroławek jako X jest to mój przyjaciel,znajomy itd.i co dzień o jakiejś tam godzinie wznawia to ))) To jest do PANA admina,czy może tak być ??? Że siedząc na DUPIE tu gdzie siedzę,widzicie coś innego ???? Czy właśnie za takie moje pomysły wyleciałam ?? Czy ptrawie rok temu nie pisałam wam o kłopotach na email ??? Nie prosiłam o pomoc???? Z góry uprzedzam mam wszystko Czy dlatego że jedność jajowa jest ważniejsza od pomieszania jajników z jajami (nie żartami) Nawet mi się nie śni do was wracać,to może być przykre dla wszystkich przyjaciół,oj sporo ich jest Tak jak kiedyś napisałam że mi się nie grozi,tak samo mnie się nie wyrzuca bez rozmowy PANIE admin odniosłam wrażenie że silną babę trzeba zgładzić Może nie ostani raz(bo jak jeszcze cos zobaczę to może się wmieszam) Ale dla wszystkich przyjacół serdeczne pozdrowienia !!! ) A ja jeszcze raz pytam ADMINA: co stało sie z opcją BAN CZASOWY? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.