Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Pytanie do Admina
autor komentarza: tkos
data dodania: 2010-03-02 10:15:14
treść:
I ak bylo beakal, do dzis mam te fotke w Ulubionych co można sprawdzić :) .... ale inne wyzwiska od twoich kolegow nie mialy nic wspolnego z poczuciem humoru :( .... najbardziej zastanawiajace jest to ze cala akcja zaczeła się nie od rewanzyzmu marianny, bo jej puscilly nerwy i dala nam i sobie odpoczac przez 2 miesiace, ale od urażonej ambicji Mistrza gdy czepial sie moich fotek podwodnych i ja smialem zauwazyc ze jego fotki podwodne, ktore ma na podawanej na globie stronie tez nie sa wybitne. Rzucil haslo: Na tkosa i tak sie zaczela zabawa na dobre. Nikt o tym nie pamieta. Ale z pewnym wysilkiem mozna to sprawdzic troche zdjec i postow na forum pozostalo. Tak jak to twoje ktore tylko potwierdza, ze nie od razu ripostowalem na wszystko na moj temat i umialem zachowac dystans do samego siebie. Inna sprawa to mitologizowanie Globa na przed i po Tkosie. Ludzie, jak sie tu logowalem w listopadzie to wszyscy lamentowali tak jak dzisiaj, nic sie nie zmienilo. Mi jako nowemu wydalo się to co najmniej dziwne, ze wlasnie zamiast cieszyc sie tym co ten portal daje, wiekszoc atakuje admina, użala się nad miernotą fotek, wspomina dawne dobre czasy. Zasugerowalem pare rozwiazań, nie tylko moich, co zaznaczalem i mozna sobie przeczytac w jednym z watkow. I wtedy druga fala atakow, jak to nowicjusz chce byc reformatorem, a my tu od lat, na dodatek ściągnął nasze postulaty i dał jako swoje, ktoś tam nie doczytal lub nie chciał doczytac że napisałem , ze dekalog jest zbiorem tego co we wspolnych dyskusjach z innymi userami uwazam za priorytetowe do zrobienia. Admin zaczął to łykać, wprowadzając w miarę mozliwosci pewne zmiany. A co robili ci lamentujący? Lamentowali dalej, tylko że teraz nade mną i nad Adminem, Zaczęły sie posądzenia nawet że to ja jestem Adminem, a przynajmniej jego szwagrem... Zwykła dziecinada. ....Suma sumarum, jak dla mnie to może na takim portalu być miejsce dla róznych osob, i mistrzow foto i amatorow, osob wrzucajacych dziennie 50 jałowych komentów i żadnego. W rózności uroda. Ale trzeba zachować minimum przyzwoitosci, ktora nie wszyscy jak sie okazalo maja. Nikt nie jest święty, ja też nie. Ale jak kogoś poniosą nerwy, oczerni innego, to powinien przyznac się do błedu i przeprosić. Co więcej wybaczyć, by się moć bawić dalej razem. Niestety nie każdego na to było stać. Swoją drogą po tym co mnie tu spotkało, też mógłbym się obrazić i zwinąć zabawki. To najprostsze, albo wybrać gorszą drogę czyli a co mi tam nawyzywam wszystkich i tak mi nie zależy, ulże sobie. Tak zrobili inni, nie ja. Chcę być tu nadal, bo opróćz przykrości, spotkało mnie tu wiele miłego i wiem że są tu także osoby życzliwe, które mnie uświadamiały i wspierały. Jest tu tez cała rzesza globtroterow ktorzy nie wdają sie w takie połajanki. Cały czas przychodza tez nowi i wierze ze ten portal moze bedzie troche inny, nie wiem czy lepszy, ale za to bardziej globtroterski.
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl