Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: spóźnienia samolotów |
autor komentarza: bynio |
data dodania: 2010-03-04 12:15:13 |
treść: W Doha przysługuje Wam posiłek przy stopoverze dłuższym niż 5 godzin. My dalej jechaliśmy do Laosu, spłynęliśmy Mekongiem do Luang Prabang, a później pojechaliśmy na Ko Chang. Dla mnie Chiang Mai to chyba najfajniejsze miasto w Indochinach, dużo fajniejsze niż Mandalay czy Luang Prabang. Jest tam co robić, są fajne knajpki, trekkingi też niezapomniane. My byliśmy tam 4 dni i to jest za krótko o 2-3 dni. Możecie też tam kupić sobie pamiątki z całej imprezy, np. nigdzie nie ma takiego wyboru parasolek. Myślę, że skoro w jedną stronę jedziecie pociągiem to w drugą możecie polecieć samolotem, zaoszczędzicie mnóstwo czasu, a przelot Air Asią kupiony odpowiednio wcześniej będzie tani. Teraz są nawet jakieś promocje w Air Asii, dostałem newslettera, ale jeszcze go nie przeglądałem, nie wiem na jakich trasach. Chiang Mai to jedno z niewielu miast, do których chciałbym pojechać raz jeszcze. Zbyszek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.