Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Goa - rady praktyczne |
autor komentarza: komalo |
data dodania: 2010-03-07 14:38:05 |
treść: W Calangute nie było problemów z bankomatami (było conajmniej kilka). Wypłacałem kartą mBank'u i Inteligo. Miałem ustawione automatyczne powiadamianie sms'em o każdej operacji i byłem mocno zaskoczony bo za każdym razem, zanim jeszcze wyciągnąłem pieniądze z bankomatu, miałem już sms o wypłacie z kwotą przeliczona na złotówki (w rezultacie po ostatecznym zaksięgowaniu zwykle było kilka złotych więcej). Co do rozmieniania pieniędzy to zwykle robiłem to płacąc za coś. Taxi z lotniska na Anjuna za 800 rupii to rozsądna kwota. Wynajęcie skutera to koszt 200-300 rupii za dzień (w zależności od miejsca gdzie wynajmujesz oraz stanu skutera). My jedliśmy w kilku restauracjach w Calangute i za każdym razem nam smakowało. Typowy posiłek (danie + napój) to koszt jakieś 200-300 rupii od osoby. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.