Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: SPRAWA ZARZADU I PREZESA |
autor komentarza: beakal |
data dodania: 2010-03-15 12:07:54 |
treść: Miluś,ja bardzo proszę,nie mieszaj mnie do tego.Kiedys fajnie bawiłam sie tutaj,ale nie wszystkim to sie podobało.Żaden prezes ani zarząd nic tu nie zmieni.Adminowi zależy jedynie na duuużej ilości fotek i nieważne,że będą beznadziejne,nieważne,że nie da sie ich wszystko obejrzeć a co dopiero ocenić.Portal zalewany jest badziewiem i komus to odpowiada.Najlepszy przykładem tego jest konkurs wiosenny.Zamiast ograniczyć ilość fotek na konkurs,Admin puścił to na żywioł. Podejmowaliśmy juz próby dokonania jakichkolwiek zmian na Globie,nie pomogło,idzie ku gorszemu i to widać :((( |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.