Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Gdzie się podziali chłopcy z tamtych lat.... |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2010-03-20 19:33:24 |
treść: Cześć Wszystkim Na tym forum to już pożegnanie. Dziękuję za miłe dawne czasy! Korzystam z logo mojej żony, która kiedyś się tu zapisała, ale za chwilę ją też wywalą... Jakby co to mój email: babinicz@mac.com Załączam tekst za który mnie wywalili... :-))) Nowy DEKALOG zasad Admina! 1. Każdy użytkownik przy ocenie zdjęc ma prawo do korzystania WYŁĄCZNIE z następujących określeń: Podoba mi się, Jest bardzo ładne, ładne, troszkę powinieneś poprawić, wspaniałe. 2. Zaleca się umieszczanie zdjęć wlasnych, własnych dzieci oraz wujków i Cioć 3. Umieszczanie zdjęć w dużych ilościach dotyczących tego samego tematu jest zalecane 4. Każde zdjęcie powinno zawierać datownik i podpis autora - najlepiej w poprzek zdjęcia. 5. Zaleca się umieszczanie zdjęć nieostrych, tak aby zachęcić oglądającego do zgadywania co to jest. 6. Każdy użytkownik powinien rozumieć, że liczy się chęć i dobra wola a nie umiejętności. 7. Każda wypowiedź na forum musi zaczynać się od słów: ADMINIE jesteś wspaniały i to co robisz jest światłe i doskonałe. 8. Każda wypowiedź musi być zrozumiała dla wszystkich użytkowników... 9. Jakiekolwiek próby żartu, parodii i kpiny będą surowo tępione... 10. ADMIN ma zawsze rację i jest tu najwyższym autorytetem i tylko Ci, którzy to zrozumieją będą tu tolerowani. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.