Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Zweryfikujecie nasz plan podrozy??? |
autor komentarza: matkowka |
data dodania: 2010-03-22 12:56:20 |
treść: Moi Drodzy, tak jak pisze Yachoo auta bez kierowcy nikt wam nie wynajmie, więc tylko z nim, cen nie znam. Łatwiej, często szybciej , a z pewnością ciekawiej podróżuje sie lokalną komunikacją (głównie pociągi). Odpuściłabym Jaipur, wielkie i nieco rozczarowujące miasto. Wg mnie warto to zmienić na Jaisalmeir jesli uda się wam to jakoś wpasować (trochę nie po drodze). Zgadzam się w pełni że najbardziej niesamowitym miejscem jest Varanasi (ale to zupełnie inny region) choć ja się uparłam i jechałam tam 36 godzin pociągiem z Jaisalmeir i było warto. Pozdr. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.