Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tajlandia maj 2010 |
autor komentarza: olo2510 |
data dodania: 2010-03-25 13:55:37 |
treść: Rafał ma rację przereklamowana. Ale nie zmienia to faktu że warto. Zamiast Ayutayach polecił bym raczej Sukhothai. Jeżeli lubisz świątynie to obydwie ale Sukhothai ma klimat i zwiedza się go na rowerku. Jeżeli masz kasę i wolny czas to proponuje też w Chang Flight the Gibbons. Ja osobiście nie byłem ale połowa grupy wróciła uchachana jak po trawie.Treking w chang bardzo ok. No i za 150 złotch po trekingu doleciałem (AIR ASIA)na Phi Phi tak dla relaksu. Zwiedziliśmy kilka wysp ale ta to wypas. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.