Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Co zabrac ze sobą na trekking ?? |
autor komentarza: sławek66 |
data dodania: 2010-04-01 09:09:54 |
treść: Przeszedłem treking wokół annapurny dwa lata temu - nie brałem ani komórki ani radiotelefonu, nie było to potrzebne - kontakt z domem drogą mailową . komputery na trasie, rzeczy potrzebne buty, latarka, śpiwór, ubranie trekingowe, okulary przeciwsłoneczne, jedznie dostępne wszędzie i noclegiem nie ma problemu ubranie jak na każdą wyprawę górską ( nie polecałbym bawełny tylko materiały oddychające), odzież dostępna w Katmandu bez problemu i taniej jak w polsce woda do zakupu w stacjach uzdatniania wody lub można użyć środków do odkażania wody polecałbym kije trekingowe, trasa jest łatwa a w sezonie dużo ludzi trudno się zgubić, wiosną na przelęczy jest śnieg jak potrzebujesz informacji co wykorzystywałem to napisz |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.