Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Jakucja, Syberia
autor komentarza: saqasire
data dodania: 2010-04-14 12:36:44
treść:
Dzieki.
Moge pomoc w granicach rozsadku (pewne informacje nic nie kosztuja). Swojej Azjatki, lozka i lodowki na pewno nie oddam...
Latami nie interesowalo mnie zbytnio co pisza o Jakucji i jej mieszkancach w Polsce. Do czasu... Az zaczalem czytac. O malo mnie nie trafilo.
Powiedzmy, ze sam jestem zainteresowany w tym, zeby w Polsce byly w obiegu rzetelne informacje o tym regionie Azji.
Nie wiem kim jestes. Ale dzieki za podpowiedz. Probowalem na www.twoja-podroz.pl, ale nie daje rady sie zarejestrowac. Wiem, ze to smieszne. Ale prawda jest, ze dzis lepiej znam sie na jakiejs tajdze, orientowaniu sie w terenie it.p. "pierdolach", niz na watpliwych zdobyczach tzw. cywilizacji.
Nie pasuje juz pewnie do polskiego swiata. Chcialbym rozpropagowac PRAWDZIWA Jakucje jak najszerzej, ale nie mam pojecia jak trafic do wiekszych rzesz. Bo sluchac to by juz mnie sluchali, nie musialbym zmyslac.
Szczerze mowiac nie wiem komu chce bardziej pomoc - sobie czy innym...
Dobra, starczy tego medrkowania.
Co niektorzy to sie nawet czasem przyznawali, ze mi nie wierza, ze tak dlugo tu mieszkam.
Od 15 maja znowu bede mial problema z praca... Moze obcowanie z ludzmi z czasem czyms zaowocuje.
Jaka tam w ogole pogoda w Polsce, ale tak zwyklymi slowami?
Adam
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl