Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Azja Centralna |
autor komentarza: Smok-1 |
data dodania: 2010-05-11 11:24:42 |
treść: Wizę wyrabiałem w Polsce na podstawie LOI ze StanTours - jakieś 2 tyg. oczekiwania. Zaświadczenie o zatrudnieniu standardowe (w ambasadzie wymagają), wypisanie na formularzu, co się będzie zwiedzać - raczej wymóg formalny, można wpisać cokolwiek, a i wyrabiałem samodzielnie, a nie przez agencję, w zasadzie wizę dostałem tego samoego dnia, w którym złożyłem komplet dokumentów - wiza na dwa tygodnie jednokrotna, ale mogła być chyba i dwukrotna na podstawie tego zaproszenia. Na granicy 0 problemów -standardowe deklaracje, pytania co się będzie zwiedzać, ale raczej kurtuazyjne. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.