Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Do USA --> od czego zacząć |
autor komentarza: alonsoo |
data dodania: 2010-07-08 22:12:56 |
treść: Witam Pragnę zrealizować moje marzenie i wybrać się do USA. n 2 tygodnie. Planuję wybrać się do Los Angeles ,San Francisco,Las Vegas, zobaczyć wielki kanion. Jak wygląda proces załatwienia wizy? (mieszkam w małopolsce) Czy potrzebny jest zakupiony bilet lotniczy żeby uzyskać wizę czy robi się jakąś przedwstępną rezerwację? Proszę o pomoc i możliwie jak najprostrze przedstawienie po kolei co powinienem przygotować. Czy trzeba mieć zarezerwowany jakiś hotel czy mogę lecieć "w ciemno" i znaleźć nocleg na miejscu? Może możecie polecić niedrogie miejsca? Czy macie jakieś porady dot trasy i przebiegu wycieczki? Jestem studentem ale koszty nie grają roli. Dzięki Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.