Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: smutna upierdliwość |
autor komentarza: hannibal73 |
data dodania: 2007-01-02 21:59:05 |
treść: To nie chodzi o biedę,choroby czy kastowość......wymieniając te 3 słowa widać ,że masz typowy "pogląd" na temat Indii j/w. Mnie to nie przeszkadza to wszystko znam z innych miejsc na świecie.....bo to nie zależy np: gdzie będziesz jeść -na ulicy czy w dobrej restauracji- oni po prostu są płytcy i mało interesujący zawsze i wszędzie tacy sami nieciekawi i przereklamowani a z kalafiora i ziemniaka dużo dań to się nie da wymyśleć.....ja nie muszę koniecznie mieć zawsze bilansu na plus po takiej podróży jak ta .Stać mnie na stratę czasu na Indie choćby po to ,żeby nikt mi nie wciskał kitu jak tam jest. Widziałem sam i teraz wiem.......no a w Bangalore to jest pięknie zapewne....duże nowoczesne miasto....taki inny ,lepszy świat w centrum Indii |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.