Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: UWAŻAJCIE NA ITAKĘ!!! |
| autor komentarza: kudik |
| data dodania: 2010-08-03 22:45:57 |
| treść: Jak dla mnie post zdecydowanie nie na miejscu !!! Mogę zrozumieć, choć nie do końca Wasze rozczarowanie Itaką ale takie przepychanki - niestety cześciej leksykalne prowadzi się z biurem albo na portalach do tego przeznaczonych np wakacje.pl czy holidaycheck. I nie bronię tu w żaden sposób Itaki ani żadnego z biur podróży, natomiast w wielu punktach sami jesteście sobie winni, a post momentami przypomina dorabianie ideologii po fakcie: - gwiazdki - do tej pory kojarzyłem 3 stopniową kategoryzacje hoteli w Grecji, a biura podawały zazwyczaj swoją opinie i wyrażnie zaznaczały to w warunkach (nie wiem czy tak bylo z Itaka) natomiast wystarczyło sobie zadać troche trudu przed wyborem oferty i hotel sprawdzić choćby w sieci. - ktoś również pisał CENA = standard obiektu na miejscu. Chcieliście lepszy hotel - nalezało więcej zapłacic. Czesto sypiałem w różnych norach i nadal sypiam, ale wiem wówczas, że kryterium tego noclegu to cena, położenie lub brak czasu na szukanie innego. Za małą kasę słaby hotel. Mój wybór. - punkt 2 to dla mnie żenada totalna - w epoce internetu, map google itp zarzuty są po prostu śmieszne. W Egipcie określenie Hurghada również nie dotyczy już samej miejscowości, a wręcz wybrzeża ciągnącego się już prawie do safagi. - wyposażenie hoteli - pokaż mi katalog czy nawet folder, w którym jesteś w stanie umieścić zdjęcia wszystkich pokoi danego hotelu, chocby takiego mniejszego z dwusetką pokoi w różnych standardach ?? Zazwyczaj hotel ma też różne pokoje w różnych cenach !!! - znowu sprawa ceny nam sie kłania - nie od dziś też wiadomo, że różne "tanie" biura żeby utrzymać niską cenę kontraktują najsłabsze pokoje w danych hotelach. Ciekawi mnie też porównanie wielkości pokoju na oko z tym na zdjęciu :):):) Weź czasem obiektyw szerokokątny i pobaw się efektami np zdjęciami pod różnym katem itp - będa zdumiewające. 4 punkt to znowu "bawienie" sie słowkami. Określenia te są bardzo subiektywne i skoro sami mówicie, że jedzenie było dobre (jak w pozostałych tawernach) to jest to szukanie dziury, czepianie sie żeby nie określic tego dosadniej zamiast skupieniu sie na odpoczywaniu i konkretach. Natomiast chwalenie się, że jesteście prawnikami jest ŻENUJACE i przypomina walkę w piaskownicy - "wkurzylismy sie na maćka z parteru, a mój tata jest policjantem i zaraz mu wleje ..." Macie problem ? - załtwcie go sami, nie wciągając w to innych, którzy w większości potrafią zadbać o swoje interesy. Ale rozumiem. Im wiecej narobimy szumu to może sie Itaka przestraszy i da nam rabat na kolejną wycieczke z ... Itaką ?? :( Dla mnie koniec tematu, a Glob Admin powinien wątek zamknac jak na innych forach jako nie wnoszący nic do sprawy, a mogący sie łatwo przemienić w jałową pyskówke. Lolicie zaś proponuję albo zmianę forum albo wykorzystywanie go jako źródło wiedzy PRZED wyjazdem czy miejsce spotkań, a nie miejsce swojej małej, prywatnej wendety ...:(:( OBY TAKICH POSTÓW BYŁO JAK NAJMNIEJ |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.