Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kenia na własną rękę - wróciłam pomogę |
autor komentarza: Agucha |
data dodania: 2010-08-05 08:53:14 |
treść: Witam, niestety w okolicach Mombasy akurat nie pomogę, bo moja podróż rozpoczełą się w Nairobi i tamte parki zwiedzałam (min. Masai Mara), zatem przykro mi ale terenów wokół Mombasy nie znam:( a jesli chodzi o wybrzeże to dotarłam na Zanzibar. Tam wszelkie wycieczki można było zakupić na plaży, nie należy dać się naciągnąć pierwszego dnia:) Wtedy płaci się najwięcej. Nie kupowałabym zadnych wycieczek z Polski,na miejscu można załatwić i kupić wsyztsko ( nawet jesli wczesniej nie mialo sie takiego zamiaru:) ) Przypływy i odpływy na Zanzibarze - 2 razy dziennie. Rezczywiscie bywało to kłopotliwe - kąpiel na "naszej" dopiero około godz 16, chodziliśmy w głąb oceanu, ale tak jak wspominał oboski - żar z nieba potrafił zabić nawet podczas tamtejszej"zimy":) Na szczescie nie jedziecie w styczniu:) Mysle ze ktos podzieli sie z wami na forum wieksza wiedza o tamtych terenach;) Miłego wypoczynku! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.