Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wakacje w Kenii |
autor komentarza: arnie |
data dodania: 2010-08-11 17:25:25 |
treść: To jest dla mnie jakiś dziwny rok;)więc naprawdę trudno mi powiedzieć czy będzie to np.koniec listopada czy raczej początek stycznia,dlatego,że jest tyle zakrętów u mnie,rozważam też wejście na ostatnią chwilę właśnie z itaką,z kolei myślałem też o samodzielnym ale widzę,że te koszty są bardzo porównywalne i tak np.wylot do nairobi i tam wykupienie safari plus jakieś wybrzeże wyniesie mnie nawet więcej niż itaka niż jakiś last z niemiec gdzie widziałem ostatnio za 788 euro za 2 tyg na diani beach z żarciem-co prawda mnie nie interesuje leżenie ale do mombasy sam przelot to 3200 zł:(,więc taką opcję też biorę pod uwagę.O szczepionkach pamiętam ale zastanawiam się czy przy opcji plaża plus okolice samodzielnie nie wystarczą mi tylko moje wzw a i b plus tężec.Rozważam żółtą ale zastanawiam się czy to nie jest lekka przesada;). Pozdr |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.