Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wyjazd do Indii - LUTY 2007 - zbieram ekipę !!! |
autor komentarza: nawarro |
data dodania: 2007-01-04 12:11:30 |
treść: Witam Tu autor artykułu: - niestety nie będzie mi dane polecieć w Lutym do Indii... ;-( Gdyby się znalazł ktoś zdecydowany wcześniej to już były by kupione bilety i było by po sprawie, a tak skomplikowała mi się trochę sytuacja... Generalnie głównym powodem jest operacja mojej mamy - nie chcę wyjeżdżać w takich okolicznościach, natomiast przesunięcie terminu nie jest możliwe ponieważ się żenię :-) - i następna podróż (czerwiec) to będzie podróż poślubna Indie zatem poczekają cały rok - aż do następnego lutego... Jeżeli ktoś wyjedzie wcześniej to bardzo proszę o podzielenie się wrażeniami i fotkami ! Pozdrawiam wszystkich |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.