Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: zbieram ekipe na Kube |
autor komentarza: maczak |
data dodania: 2010-08-30 12:15:17 |
treść: Jak najbardziej polecam sylwestra na Kubie!:) Wprawdzie nigdy tak nie spędzałem sylwestra:p Ale mam znajomych, którzy dwa lata temu pojechali sobie na 2 tyg. na Kubę i właśnie na sylwestra. Podobno rewelacja. Kolacja na tarasie z widokiem na morze, szampan o północy na plaży, a później kąpiel w morzu:) Oprócz tego sama Kuba podobno bardzo interesująca. Havana podobno robi wrażenie. I ci znajomi też się zebrali przez internet, wprawdzie nie przez forum, ale portal twoja-podroz.pl, ale też się nie znali wcześniej. Od tej pory częściej jeżdżą na wspólne wyjazdy, a ja się do nich dołączyłem:) Tak więc jeśli masz możliwość, to leć na Kubę:) A swoją drogą sylwester w Mombasie też musi robić wrażenie, co?:) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.