Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: wyprawa do Kolumbii 2011 |
autor komentarza: Jakub Hołysz |
data dodania: 2010-10-08 11:09:38 |
treść: Hej, Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem biletów do Bogoty. Wybieramy się w czerwcu przyszłego roku dlatego czasu jest sporo ale pytań też kilka? Jestem ciekaw co polecacie że warto zobaczyć? Drugie pytanie to pogoda? Co myślicie o przełomie czerwca i lipca. Będę wdzięczny za opinie, gdyż w necie co strona to rożne informacje co do terminów. Niby zima najlepsza ale niektóre źródła mówią o lipcu i sierpniu. będę wdzięczny za radę. Z góry dziekuję i pozdrawiam Kolumbijczyków. PS Wczoraj znalazłem fajny cytat :) Jeśli chcesz poznać Karaiby, wybierz się na Kubę lub na Dominikanę; jeśli chcesz poznać Ocean Spokojny, wybierz się do Chile; jeśli chcesz poznać Andy, wybierz się do Ekwadoru; jeśli chcesz poznać amazońską puszczę, wybierz się do Brazylii; jeśli chcesz poznać kultury prekolumbijskie, wybierz się do Meksyku lub do Peru, ale jeśli chcesz zobaczyć to wszystko razem, wybierz się do Kolumbii”. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.