Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Byłem w Indiach-szczerze odradzam
autor komentarza: radzias
data dodania: 2007-01-12 20:48:21
treść:
Po pierwsze primo - "hindus" wyznawca religii hinduistycznej; "Hindus" (pisany z duzej litery) - mieszkaniec Indii. A tyle tu madrali...

Po drugie primo - tyle tu tekstu, niektorzy cale elaboraty napisali, a nic konstruktywnego z tego nie wynika. To akurat bardzo charatkerystyczna rzecz dla naszego narodu... i dobrze ;] Generalnie nawet nie chce sie tego wszystkiego czytac.

Jesli ktos nie byl w Indiach, to jesli da rade przeczytac te wszystkie posty, to i tak dalej bedzie wiedzial o Indiach tyle co przedtem.

Jeszcze jedna uwaga. Nikogo z Was nie znam osobiscie ale po postach odnosze wrazenie ze osobą o najbardziej otwartym umysle jest "hannibal73". Wiele osob zawiazuje jakies sojusze przeciwko niemu, niektorzy nawet napisaliby ksiazke na temat jak ten hanibal sie myli. Troche zachowujecie sie jak sluchacze RM. Nie mozecie zaakceptowac, ze ktos ma odrebne zdanie. Tyle energii wkladacie w te posty, a smieci nie wyrzucone, pies nie byl na dworzu, dywany brudne... ;]

Taki cytat z "Dnia Świra" mi sie przypomnial, ktory obrazuje co tu sie dzieje:
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, że właśnie moja racja jest racja najmojsza!!!"

Peace ludzie, wyluzujcie sie troche...
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl