Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Nowa awantura |
autor komentarza: ewasku |
data dodania: 2010-12-07 21:38:48 |
treść: Jestem od niedawna na tym portalu,ale pozwolę sobie zabrać głos w tej dyskusji,ponieważ sama na skutek obraźliwego komentarza Pana "zibiś" pod adresem osób oceniających moje zdjęcie, musiałam to zdjęcie usunąć./zostałam za to przeproszona w indywidualnym mailu,ale nie o to przecież chodzi/.To naprawdę nie powinno mieć miejsca-używanie chociażby określenia "burak" pod adresem doświadczonego podróżnika,tylko dlatego,że nie potrafił docenić walorów Jego zdjęcia, to po prostu skandal.Szkoda,że prawdziwi podróżnicy,którzy zwiedzili kawał świata i mogliby wiele z tego pokazać na załączanych zdjęciach i przekazać na forach dyskusyjnych, rezygnują z tego portalu na skutek obraźliwego zachowania osoby,której dorobek podróżniczy jest raczej bardzo skromny.Po co te awantury?przez te kilka dni zauważyłam,że po każdej takiej sytuacji Pan "zibiś" się wycisza,stawia klika 5 aż do momentu gdy ktoś się "narazi".Czy to jest potrzebne?Naprawdę szkoda,że przegranym jest ten,kto nie powinien być.Będzie mi brakowało zdjęć Bernarda.Były ciekawe , z wielu stron świata... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.