Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pogoda na Luty |
autor komentarza: tyna |
data dodania: 2010-12-12 15:26:41 |
treść: Byłam w tym roku w Maroku na przełomie lutego i marca i muszę powiedzieć ze to zależy na jaką pogodę trafisz, ja miałam niby słońce i ok 20 stopni w rejonie Fezu, Azru, im bliżej pustyni erga tym temperatura wzrastała do około 35 40stopni na samej pustyni rankiem. Noce niestety są dosyć chłodne- spałam pod gołym niebem i marzłam a do zmarzluchów nie należę. Nie sugeruj się tak bardzo prognozami.... ja tez patrzyłam ale i tak pogoda na miejscu była zupełnie inna ;) Na upały też się nie nastawiaj bo ich nie będzie, możesz się spodziewać opadów ale ogólnie rzecz biorąc wyjazd do Maroka to niezapomniana podróż |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.