Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Z Libanu do Syrii |
autor komentarza: blackart |
data dodania: 2010-12-30 20:13:35 |
treść: ...dziekuje wszystkim za dotychczasowe wpisy. Oczywiscie, ze sa mi pomocne :) I... prosze o jeszcze! Moze jakies namiary na niedrogie noclegi np. w Damaszku, Homs, Aleppo. Wiem, wiem, ze mozna rezerwowac przez net lec wiem z doswiadczenia, ze to nie Europa, wiec ciekawsze oferty zwykle mozna znalezc na miejscu. Podobnie z noclegami z LP - odnosze wrazenie, iz podawane tam ceny sa aktualne chyba tylko w momencie pisania tegoz, gdyz "dziwnym trafem" na miejscu zwykle okazuja sie wyzsze... heh. Pomocne beda mi rowniez przykladowe ceny przejazdow miedzy miastami (z uwzgl. srodka transportu), bym wiedzial na jakie koszta sie nastawic. Do Smok-1: mowisz, ze ceny przejazdu z Bejrutu do Damaszku sa duzo wyzsze niz w odwrotna strone? Dobrze zrozumialem? Duzo drozsze? Jeszcze jedno - wejscie do kompleksu Palmiry jest platne? Ile mniej wiecej? Pozdrawiam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.