Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Indie samotnie... styczeń/luty... rady mile widziane |
| autor komentarza: karjoga |
| data dodania: 2011-01-07 23:37:15 |
| treść: właśnie taki mam plan, zaraz po przylocie na dworzec i ucieczka z deli, aklimatyzacja kilka dni w Rishikesh w asramie, joga i medytacja, potem pociągiem do Waranasi i też kilka dni chcę tam pobyć, żeby choć odrobinę poczuć klimat a nie zobaczyć i uciekać dalej, później jak czas i pociągi pozwolą będę chciała zjechać na Keralę, ale nie trzymam się tego sztywno, czas i okoliczności zweryfikują moje plany... Chciałam się dostać na dworzec w Deli żeby kupić kilka dni wcześniej bilet na pociąg do Waranasi jednak nie wiem jaki mam podać dworzec taksówkarzowi by mnie tam zawiózł z lotniska, a chciałabym jednak to wiedzieć by nie być w jego oczach zielonym ludkiem i dojechać tam gdzie ja chcę a nie on ;) lepiej jechać do Rishikesh pociągiem czy autobusem z Deli? (również pytanie dokładnie skąd w Deli?) a co do asramów w Rishikesh masz może jakiś do polecenia? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.