Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kenia na własną rękę - wróciłam pomogę |
autor komentarza: arnie |
data dodania: 2011-01-10 18:55:53 |
treść: Jedna rada(a ja czytałem to forum również przed wyjazdem i takie wątki) Kupiłem 2 obrazy,tzn 2 płótna na zanzibarze-tam jest ich mnóstwo-bardzo fajne z reszta,jeśli decydujecie się je kupić,niech wam nie zwijają w sklepie,jeden mi popękał,co prawda mi naprawię go tutaj w polsce ale po co dodatkowe koszta,lepiej je wrzucić do jakiejś teczki,albo jak ma ktoś walizkę to na dno walizki,ja akurat miałem plecak jak zwykle i zwinęli mi je. Pozdr. Ps.Płótna różnorakie od 15-25 $ po zbici ceny:takie są m/w obrazki: http://picasaweb.google.com/krzwaw/KeniaTanzaniaZanzibar#5557215885218683698 jeśli chodzi o nocny targ w stone town-ten słynny-uważajcie-jeśli godzicie się na oszustwo i zapłacenie za parę dziwnych fajnych co prawda rzeczy na plastikowym talerzu i zrobieniu kilku fajnych zdjęć,jeśli to robicie świadomie-ok ale jeśli myślicie,że zjecie tam za 2 dolary specjały z oceanu jak na początku wam wmówią-nie wierzcie!!!I uważajcie w nocy w stone town-jest bezpiecznie ale nie ma nazw ulic i naprawdę ciężko trafić:)choć ma to swój urok,bo można np.pooglądać odpoczywając z np 6 rodzinami na "ulicy"mecz z jednego wspólnego telewizora:) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.