Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Norwegia - Bergen |
autor komentarza: poleslavus |
data dodania: 2011-01-15 18:16:27 |
treść: Nie pamiętam numerów autobusów bo minęło dwa lata ale jeśli napiszesz maila do Sama (właściciela Gronestolen) to on tobie poda, nawet chyba mapkę mi wysłał.Ceny biletów nie są jakieś mega wysokie ok.8-10zł.Norwegia ogólnie tania nie jest więc jedzenie też kosztuje, ja kupowałem żarcie na Fishmarkecie w centrum ikombinowałem z gotowaniem na kwaterze bo jest tam standardowo wyposażona kuchnia.Polecam też na tym rybnym targu swieżutki filet z dorsza smazony na glebokim oleju z frytkami-rewela za niewielką kase.Na Ulriken wchodzi się ok 1,5 godziny przy normalnej kondycji a będąc już na górze jest jeszcze sporo szlaków żeby pokręcić się po wzgórzach. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.