Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: tajlandia, zakupy |
autor komentarza: Szajn |
data dodania: 2011-01-28 10:11:10 |
treść: niestety nie... wiem tylko ze ceny markowych ciuchow wcale nie byly konkurencyjne, oczywiscie nie mam na mysli ciuchow sprzedawanych na straganach ;-) podejrzewam ze takie ciuchy jak garnitury i koszule nie beda duzo taniej, ja sukienki dla siebie kupowalam na straganach wiec kosztowaly grosze.... jezeli chodzi o tajtandie to moge jeszcze poradzic zeby nie udawac sie do Pattayi. Okropne miejsce - wielki moloch, zgiełk, na kazdym kroku proponują seksualne show, pełno młodych tajek chodządych z 60latkami... a zatoka tajlandzka wygląda jak zupa, jest gorąca i brudna. w ogole nie podobało mi się kąpanie tam - wolałam spedzic czas przy czystym basenie hotelowym, mimo e preferuję plaże... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.