Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Uratujmy razem Polkę z więzienia w Turcji - petycja |
autor komentarza: turkus |
data dodania: 2011-02-04 11:06:29 |
treść: Mój głos w temacie : ten wątek uważam za zupełne nieporozumienie . Osoba przyłapana na przemycie nie miała nic wspólnego z tym forum , jak było naprawdę nikt z nas nie wie więc zajmowanie jednoznacznego stanowiska w sprawie może świadczyć tylko o braku rozsądku. Argument, ja jej wierzę , ( ........choć jej nie znam ) to więcej niż dziecinada. Raczej odbieram to jako oznakę potrzeby emocjonalnego zaangażowania się w coś.... Empatia jest pożądaną cechą , ale jeszcze cenniejsza jest umiejętność bycia asertywnym. Nie wiem jak było , kto zawinił, ale mam odwagę powiedzieć, że wątek zupełnie nie na miejscu . Nie ten adres. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.