Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: pytanie o Karaiby ... |
| autor komentarza: Grzesio75 |
| data dodania: 2011-02-17 13:30:51 |
| treść: Witam! Mam pytanko dotyczące podróży po Wyspach Karaibskich. Konkretniej mi chodzi o Małe Antyle i wyspę Saint Lucia i Martynikę. Być może znajdę się na Martynice pod koniec marca i będę miał okolo miesiąca czasu do wykorzystania. Czy ktoś kto tam był może mi dać jakieś rady, wskazówki dotyczące taniego pobytu i podróżowania po tamtych rejonach? Transport, noclegi, jedzenie? Atrakcje? Co warto czego nie ... A może jakieś inne, ciekawe pomysły co można przez miesiąc robić w tamtych okolicach (oprócz leżenia na plaży i picia rumu)? ;) Dzięki za wszelkie porady i sugestie! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.