Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: pytanie o Karaiby ... |
| autor komentarza: Grzesio75 |
| data dodania: 2011-02-20 13:44:34 |
| treść: Hej Zbyszek - jeszcze raz ja :) Tak po przegladnieciu Twojej księgowosci nasunęło mi sie kilka pytan :) ... i nie powiem - troszkę się przestraszyłem ;) I tak: 1. Hotel 316 Euro - czyli 39,5 Euro na osobe, ... tam sa takie po prostu ceny za noclegi, czy spaliscie w jakims srednio wypasionym hotelu? Orientujesz sie za ile moge liczyc za najtanszy nocleg? 2. Kolacja 140 Euro, Kolacja 300USD, Kolacja 300USD, Kolacja w Basil's 450USD, itd - czyli po 40-50 USD na osobe - jakas masakra. Tyle tam faktycznie kosztuje zarcie ... czy po prostu nie oszczedzaliscie na niczym i szaleliscie po najdrozszych knajpach? :) I znowu pytanie. Za ile uda mi sie zjesc najtańszy, sycący posiłek? 3. I ciekawostki: Za Lobstera zaplaciliscie 270USD??? Ojoj. ... I co to był za "Gnojek" na St.Lucia za 250USD? :) ... kogo mam unikać skoro będe tam chciał jakieś wycieczki porobić? :) Sorki, że tak zawracam głowę ... ale przewodniki to jedno - a informacje z 1 ręki jednak są cenniejsze. A jesli mi powiesz, ze nie znajdę noclegu tanszego niz 40euro, to mnie zalamiesz i bede musial sie powaznie zastanowic nad pozostawaniem na Martynice :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.