Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: punktacja
autor komentarza: 12250
data dodania: 2007-02-02 01:59:25
treść:
W styczniu faktycznie rozgorzała walka o punkty skoro podjęto ten wątek na forum. Jeśli już muszą być punkty by uatrakcyjnić "Globtrotera.pl" to niech będą, choć dla mnie są niepotrzebne. Stać mnie na zakup przewodnika w sklepie.
Kolega "dawidfischer" napisał: "... w dupie mam te przewodniki jak chcecie to jee sobie wescie..." (cytat i pisownia - oryginalne). Bardzo proszę nie wysyłać mu "wygranego" przewodnika. Jest on osobą, która sztucznie "nabija" punkty by być w czołówce rankingu. Nie tylko ja to zauważyłem. A propos. W Regulaminie jest paragraf 2 z podpunktami informujący o możliwości blokady konta użytkownika przez Redakcję. Czy jest to "martwy zapis"?
Popieram zwiększenie premii za artykuł do 100 punktów. Czy jest możliwość nagradzania najlepszych zdjęć (na koniec miesiąca) dodatkowymi punktami? Jeśli tak, to proponuję pozostawienie punktów za ocenę fotek. Wielu autorom zależy na dowiedzeniu się jak inni odbierają ich prace. Jeśli oceny nie są rewelacyjne motywuje to do pracy nad sobą, a gdy oceny są dobre to powód do satysfakcji.
Jestem za automatycznym "wyrzucaniem" dubli przez Administratora. Niekiedy pojawiają się one niezamierzenie. Dotyczy to również komentarzy. Ja sam powieliłem nieświadomie jeden z komentarzy i po zorientowaniu się nie umiałem go usunąć.
Jeszcze uwaga odnośnie komentarzy. Niektóre są prawie artykulikami. Nie zgadzam się z osobami twierdzącymi, że bardzo łatwo jest coś napisać. Usiądźcie przed kompem i napiszcie coś sensownego, powodzenia. Nawet "lać wodę" trzeba umieć. Może te bardziej rozbudowane komentarze premiować większą ilością punktów? Natomiast za te "elokwentne" typu: "wow" lub "fajne zdjęcie" proponuję odejmować punkty.
Pozdrawiam wszystkich.
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl