Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: punktacja |
autor komentarza: radzias |
data dodania: 2007-02-02 16:47:12 |
treść: Normalne! oczywiscie ze z Toba walczylem, skoro jest taki, nie do konca dla mnie sprawiedliwy, system nagradzania. Uwazasz ze hurtowo dodawanie zdjec jest czyms lepszym od hurtowego oceniania? Oboje robilismy to samo. Po prostu, uwazam ze przyczynilem sie w jakis sposob do wzbogacenia "globtrotera" dodajac w styczniu 4 artykuly, 85 zdjec, a takze komentujac oraz piszac na forum i dlatego chcialem byc w czubie tabeli. Uwazasz ze zrobiles wiecej i zaslugujesz na wyzsze miejsce? To tylko Twoje subiektywne zdanie, z ktorym nie musze sie zgadzac. Dla mnie jestes ok, bo daleki byles od wyczynu uzytkownika "dawidfischer". To co robi ten koles to dla mnie nieporozumienie. Ja swoje zrobilem i dalej nie zamierzam juz sie bawic w punktacje. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.