Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Must see NY/Kalifornia |
autor komentarza: arnie |
data dodania: 2011-03-27 21:03:15 |
treść: Mój Boże.... Must see w tak krótkim czasie,jak już Las Vegas to koniecznie Death Valley,jak będziecie jechać z La do Las Vegas,najpiękniejsze dla mnie miejsce na ziemi Wielki Kanion,jak San Francisco to może i Yosemite,obowiązkowo droga nr 1 z San Francisco do LA. W LA must see to pewnie hollywood-tyle że naprawde może Was rozczarować-ale zdaję sobie sprawę,że pewnie nie odpuścicie.Jak się intersujecie filmem,kinem to uniwersal studio też jest ok,oczywiście przejeżdżcie się po Beverlly Hills,po to by się tylko przejechać-no i Rodeo Drive,w tych samych celach.Tyle jest do zobaczenia:) Ja spałem w motelach-było ok:) Pozd |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.