Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: byłem, zobaczyłem, wróciłem | 
| autor komentarza: flugo | 
| data dodania: 2011-03-31 15:00:14 | 
| treść: wszystko zależy od standardu, długości pobytu etc. Najtaniej "zaliczyc"- paskudne słowo:((( Kenie bazujac na ofercie standardowej typu lot+ hotel w pakiecie a safari n.p. w TSAVO z noclegiem( moim zdaniem koniecznie) dokupic na miejscu w lokalnym biurze lub jesli to rodzi obawy( a nie powinno ) u rezydenta- orientacyjny koszt- pakiet- lot+ 3 gwiazdkowy hotel juz od 3500-4500 pln, safari z noclegiem w lodge w Tsavo- ok. 230 usd - pisze o najwyższym standardzie, JUST GO FOR IT ! | 
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.