Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kenia na własną rękę - wróciłam pomogę |
autor komentarza: swift |
data dodania: 2011-04-03 11:04:29 |
treść: Art80 - po cżęści Twój post okazał sie prowokacją podając nieprawdziwe dane i stąd cała dyskusja. Podajesz sie za obywatela Kenii, a piszesz Tsavo przez "w". Ja nie miałem problemów, aby w tym parku zobaczyć ponad 40 gatunków ssaków. A oglądanie lwa z daleka to jakaś ujma ? Niemieccy turyści uwielbiają podjeżdzać pod nos zwięrzęcia i gapić się godzinami bez sensu w jeden gatunek. A potem mówią , że w Tsavo nie ma zwierząt. Byłem w Kenii ponad 10 razy i zawsze kupowałem klkudniowe wypady do parków u chłopaków na plaży, bez żadnych zaliczek. Dwa razy taniej, te same lodge, kierowca podjeżdzał tam gdzie ja chciałem. I zrobię to samo nastepnym razem , bo NIGDY nie zostałem oszukany |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.