Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: 6 dni w Wietnamie |
autor komentarza: lesniak |
data dodania: 2011-04-10 23:39:23 |
treść: witaj Piotr To ja Ci jeszcze trochę zamieszam. Wróciłem 3 tygodnie temu z Wietnamu i Kambodży. Twój plan ok, ale trochę krotki. Polecam rady bynia, korzystałem z nich, zdecydowanie trafne. ale po kolei. Ja mam pozytywne doświadczenia z Jet Starem. Latałem dwuktornie. Punktualnie i porządnie. Delta Mekongu to totalna rewelacja i 2 dni są konieczne. Owszem najlepsze jest Chau Doc ale prawde pisze polviet, że to daleko. Srodkowe wybrzeże zdecydowanie i Hue i Hoi An. Ja trafiłem na malutkie mobile biuro turystyczne ktore mnie obwiozło po obu tych miastach w dwa dni za 110 usd. Poszukam kontaktu i wyślę Ci, jeśli jesteś zainteresowany. Pamiętaj jeszcze jedno. Latem będziesz miał horror klimatyczny na południu Wietnamu, temperatura i wilgotność, dlatego bez pośpiechu. wojtek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.