Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: siema hanibal - gratuluję wypowiedzi |
autor komentarza: Ayutthaya |
data dodania: 2011-05-01 13:24:32 |
treść: Po części zgadzam sie z Hanibalem.Bylem 2 razy w Indiach..Myśle,ze zaley też gdzie się przemieszczałeś..Na mnie zrobiło wrazenie Taj Mahal, Jodhpur,fort amber,ale zupelnie rozczarował Bobaj,Varanasi oraz Panaji na Goa...Faktycznie syf i o odpoczynku można zapomnieć..zgodze sie z powiedzeniem ,ze pewne wizerunki tych miejscowości są lekko przereklamowane.Wiadomo,ze kazdy lubi to co Lubi ,ale tak jak wspomnialem wyzej..Nie całe Indie są wspaniałe...Zdecydowanie polecam Tajlandie i Kambodze .Wiecej mozliwosci zwiedzania i choc Bangkok tak tłoczny jak Bombaj to nie ma mowy o takim syfie...Wspominales cos o znajomych ktorzy byli w Angkor wat w Kambodzy wiec tu takze sie zgodze z tobą ze zdecydowanie Angkor bardziej miazdzy niz Taj mahal...jeslli ktos z was byl pod Taj Mahalem i w Angkor to zrozumie co mam na mysli..Angkor to potezny obszar kompleks światyn a najpiekniejsza to swiątynia Bayon wiec polecam...Mam znajoimego ktory ma agencje turystyczną i sam twierdzi,ze Indie są dla bardzo wytrwałych.Mi wystarczą 4 sciany i jakas micha z ryzem,ale tak czy inaczej Indie mnie bardziej rozczarowały niż zachwyciły. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.