Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Krym |
autor komentarza: faraon795 |
data dodania: 2011-05-08 18:37:22 |
treść: Mam prośbę do Was,szczególnie tych,którzy już na Krymie byli. Nie wiem jaką formę pobytu i zwiedzania mamy wybrać,żeby nie przepłacić,a było bezpiecznie. Własnym autem raczej pewnie nie polecacie,a może ktoś co już był wybiera się tam ponownie? W kilka aut pewne lepiej.. A jeśli chodzi o pociąg,czy autokar,to co radzicie? I czy lepiej i taniej na własną rękę ,czy z biurem podróży? Wszelkie rady i wskazówki przyjmuję z duża wdzięcznością. Praktykuje się tam jazdę na rowerze? Są wypożyczalnie? Głównie interesuje mnie pobyt na południu Krymu i wycieczki fakultatywne. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.