Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Osiedlenie |
autor komentarza: maratonczyk44 |
data dodania: 2011-06-07 05:32:39 |
treść: Wiele osob ma mozliwosci ,marzenia ,ale nie wie w jaki sposob mozna osiedlic sie w wymarzonym kraju...Tymbardziej jesli jest to kraj w ameryce poludniowej...Marzymy o paradise nie wiedzac ze moze byc w zasiegu reki,trzeba tylko chciec ,odwazyc sie ,zaryzykowac.mozna tez poradzic sie kogos kto zna warunki,i ma mozliwosci pomoc w zrealizowaniu marzen. mieszkam w kostaryce juz poltora roku w pieknym miejscu w gorach,z widokiem na ocean...przestalem pracowac w wieku 51 lat ...reszte zycia chce spedzic tak zeby moje normalne zycie bylo marzeniem dla innych i inspiracja do przelamania stereotypow o pracy az do emerytury ..a pozniej karmienia golabkow w parku.Ja karmie tukany i papugi...Malpy sa moim budzikiem rano....kostaryka oferuje bardzo wiele mozliwosci do zakupu ziemi,budowy...W dzisiejszym kryzysie jest rynek kupujacych,ceny niskie i wszystko jest na sprzedaz.najlepsza opcja kupna ziemi czy domu sa duze firmy developerskie ktore zajmuja sie sprzedaza dzialek budowa,czy opieka nad domem gdy wyjezdzamy..Jestem przedstawicielem jednej z takich frm.Odpowiem na kazde pytanie pomoge a zalatwianiu formalnosci a nawet moge zaoferowac pobut w moim domu...Wiecej informacji jak sie tu znalazlem oraz informacji o firmie ktora reprezentuje znajdziecie na moim website www.liveandplayinparadise.com oraz website firmy wwwjoyapacifica.com...lmoj e-mail-- bentala74@gmail.com |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.