Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Niedawano wróciłem, odpowiem na pytania... |
autor komentarza: Shoemaker |
data dodania: 2011-07-07 12:36:10 |
treść: Cześć! Na wstępie wielkie dzięki za dużo przydatnych wskazówek! Moja największa obawa wiąże się z jedzeniem i piciem. Nie byłem nigdy w krajach arabskich, a dużo się nasłuchałem o przypadłościach jelitowych i o tym, że trzeba bardzo uważać co się pije i je. Czy masz jakieś porady - co piłeś i jadłeś na miejscu, czego unikałeś itp.? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki! Pozdrawiam! Daniel Tak BTW, planuję być w Iranie pod koniec września lub początek października przez kilka tygodni. Jeśli wybieracie się w podobnym czasie i szukacie kompana, to dajcie znać :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.