Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: mui ne |
autor komentarza: izaschiza |
data dodania: 2011-08-26 10:52:21 |
treść: Zdaje się, że to miejsce nazywało się Mui Ne Resort (przy głównej ulicy, niedaleko Pogo Bar), od nich wypożyczałam tez motor w dobrej cenie (nie pamiętam teraz dokładnie ile, ale po porównaniu cen z kilku innych wypożyczalni wyszło najbardziej korzystnie). Nigdy w Wietnamie nie płaciłam więcej niż 8 dolarów za domek/pokój/miejsce w pokoju hostelowym - podróżowałam sama, ale zwykle miałam podwójne łóżko. Generalnie najlepiej zawsze porzucić gdzieś plecak i przejść się po kilku miejscach, a wtedy znajdzie się coś w dobrej cenie i w dobrych warunkach. 8 dolarów za nocleg to sporo jak na Wietnam - takie przynajmniej są moje doświadczenia. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.