Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Biura podróży |
autor komentarza: belzebub |
data dodania: 2007-03-26 15:15:44 |
treść: hej ja z biurami byłam dwa razy za granica i całkiem fajnie to wygląda. Ale co do biura to zależy w jakie rejony Twoi rodzice jada i czy mają zamiar leżec na plaży czy zwiedzać, bo sa biura, które specjalizują sie w danych rejonach, i chyba zawsze lepiej wybrac takie. Ja raz korzystałam z biura AlfaStar (Egipt) i raz z Itaki (Tajlandia) i oba biura w zupełnoości wywiązały sie z umowy, wszystko jak w folderze, hotele rewelacja - no ale sami sobie wybierlaiśmy. W Itace mały zarzut tylko co do planów przelotu - strasznie skomplikowali sprawe, zupełnie niepotrzebnie. Według mnie to najlepiej pójść do niezrzeszonych biur podróży i spytac co tam poleca na dany rejon, jeśli sie to powtórzy w kilku miejscach to chyba wybór łatwy. Orbis, Tui, Neckermann ponoc bez zarzutu - może poza wysokimi cenami O tradzie słyszałam niepochlebne opinie - sama nie byłam - wiem tylko ze maja podjerzanie niskie ceny w porówaniiu do innych ofert należy tylko pamietać o kilku sprawach wybierając wycieczkę - miejsce zakwaterowania - ile gwiazdek, czy daleko od morza, wyżywienie, ubezpieczenie, transporty, co wliczone w cene, a za co trzeba dopłacać Bo np w Itace hotel gwarantowany w cenie wycieczki był dość kipeski (dlatego dopłaciliśmy do lepszego) w centrum patayi, hałas, daleko do plazy, plaza miejska, ogólnie syf i same burdele w okolicy - trzeba uważać co sie wybiera |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.