Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Zwiazek ... kobieta Polka Mezczyzna Hindus !!! |
autor komentarza: justyna# |
data dodania: 2011-08-31 13:34:53 |
treść: witajcie poznałam tydzień temu na randkach własnieon.pl hindusa ktory pochodzi z Kurukszerta (region Haryana)w połnocnych Indiach,i zaczeliśmy pozniej pisać na skypie,wysłałam mu zdjecie,po 3 dniach powiedział ze mnie kocha i chce zebym zotała jego żona,powiedzial ze szuka żony i ze mnie znalazl ze mu sie podobam,Od razu mialam 100 pytań a on w kółko to samo,ze chce żebym przyjechala do niego do Indii i nawet mi bilet zapłaci samolotowy i obiecywal ze nigdy mnie nie opusci ze jego mama sie zgodzila na mnie i ze nie ma żadnego problemu,no i ja oczywiscie 100 pytan do niego z obawy a on uspokajal ze bedzie dobrze,kiedy mu powiedzialam ze boje sie leciec to powiedzial ze jak mu wyśle zaproszenie ktorego potrzebuje to przyjedzie po mnie do Polski,jak w szoku ale gadalam z nim dalej,zapytalam go o wize to powiedzial ze nie potrzebuje no i dalej mowi ze mnie kocha i chce żebym zostala jego zona i mowi ze gdzie bede chciala to wezmiemy slub nawet w Indiach jesli chce,ciagle pozdrawia moja mame i wszystko mi zapewnia.Powiedzialam mu swoje obawy a on mówi ze nie mam sie co obawiac i przestac martwic.Jak go zapytalam ze w Indiach podobno rodzice aranżuja małżeństwo to powiedzial ze jego mama zgadza sie zeby nam pomu byble bysmy byli szczescliwi,a jak go zapytalam o tzw "kasty"bo slyszalam ze takie coś jest w Indiach i do jakiej nalezy to powiedzial ze to tylko polityka.Pytalam go o wiare wyznaje hinduizm,nawet nie wiem na czym to polega.Nie wiem co o tym myslec,nigdy kogos takiego nie poznalam,jest hindusem i wyznaje hinduizm. Bardzo słabo mówie po angielsku a on mnie zapewnial ze mnie nauczy,no i jak przyjade do niego to mi pokaze jakas tak światynie,powtarza ciagle ze mnie szanuje i chce byc ze mna razem no i mnóstwo komplementow,powiedzial zebym mu uwierzyła bo mówi prawde.Nie wiem co mam o tym wszystkim mysleć,moze ktoras z was spotkala sie z czym s takim,chcialabym z nim byc ale boje sie ryzyka,jechac z nim to mniejsze ryzyko i samej do Indii,chcialabym sie dowiedziec o co chodzi z tym "invitation"ktore on potrzebuje zeby po mnie przyjechac do Polski,jak to sie załatwia?....Nie wiem kim on jest ale wydaje sie byc w porzadku,przynajmniej tak pisze o sobie,gdyby był oszustem to fundowal by mi drogi przelot do Indii w 2 strony?dodam ze on ma 28 lat a ja 30.Poki co pieknie pisze i bardzi wiarygodnie tylko kurcze nie wiem co robic i czy warto sie angazowac...zaproszenie,te załatwienia wszystkie...prosze o pomoc bo nie wiem co robic nie znam hinduskiej kultury i nie wiem co robić.?napiszcie prosze jak kobieta jest traktowana w ich kulturze zwlaszcza europejka,czy warto podjąc ryzyko(dodam ze ja tez szukam meża i chcialabym być w zwiazku,i niekoniecznie z Polakiem,dodam ze nic nie wiem o kulturze indyjskiej,nie wiem jak kobieta jest tam traktowana i nigdy nie bylam w Indiach,prosze o opinie dziewczyn ktore sa w zwiazkach z hindusami albo żon, i jak wygląda zaproszenie "invitation"zeby mógł on przyjechac z Indii do Polski,pozdrawiam wszystkie szczesliwe rodaczki,.. moje gg 18745402 i emeil bebe9@op.pl |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.