Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: [GlobAdmin] Moderatorzy Społeczni na forum |
autor komentarza: GlobAdmin |
data dodania: 2011-09-25 21:51:50 |
treść: Gozer, my także nie jesteśmy do końca przekonani do funkcji Moderatora społecznego. Tzn jeśli większość użytkowników poprałby ten pomysł i ktoś z Was zgłosiłby chęć zmierzenia się z tą rolą, to wzięlibyśmy to pod uwagę. Nie oczekiwałam, że ktoś na forum podniesie rękę i powie, że marzy o tym, ale miałam nadzieję, na któregoś dnia na priva otrzymam taką deklarację. Z drugiej strony, jesli taka osoba nie chciałaby się ujawnić i społeczność Globtrotera nie wiedziałby kto czuwa nad nimi, to sytuacja nie byłaby przyznacie zdrowa ... Drogie Globtroterki i Globtroterzy :-) Zawsze powtarzam- jesteśmy dorosłymi ludźmi i każdy ma w sobie kompas moralności , uczciwości ... Nawet jeśli nasza reakcja na ogłoszenie na forum nie jest natychmiastowa, czy pod zdjęciem rozwinie się jakaś dyskusja poniżej pewnego poziomu, to zawsze na nią reagujemy, nawet jeśli z opoźnieniem, to zawsze zajmujemy się tą sprawą. To jest serwis społecznościowy, który jest niemal żywym organizmem, nie wszystko da się przewidzieć i zareagować z opóźnieniem maksymalnie 5 minut, ale przyznajcie proszę czy to jest najważniejsze ... Życzę miłego tygodnia i mam nadzieję, że ta mała burza na Globtroterze jak zawsze zakończy się dobrze, a efektem będą zmiany, nawet jeśli małe, to przynoszące poprawę. pozdrawiam GlobAdmin |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.